Fântâna Dorințelor

Bine ai venit la Fântâna Dorințelor: locul în care putem arăta cu toții că magia există și că putem aduce un strop de bucurie celor care au nevoie de asta.

Se întâmplă de multe ori să ai nevoie de un lucru pe care altcineva să-l aibă și să nu-i mai trebuiască. Sau se întâmplă să știi pe cineva care are nevoie de ceva, de un mic ajutor. Aici este locul în care:

-a:  poți dona lucruri de care nu mai ai nevoie

-b: poți primi niște lucruri care îți trebuiesc.

Nu trebuie decât să lași aici un comentariu sau să-i scrii lui tanti Jeni pe adresa mea de e-mail ( că dânsa nu are deocamdată una) și anume la: gheorghe.cristian@gmail.com  în care să scrii ce ai de dăruit sau ce anume ai avea nevoie. Noi vom avea grijă ca toate dorințele să fie îndeplinite în măsura în care vor exista persoane care vor ajuta la acest lucru, printre ele numărându-ne și noi, cei de la Cantina Socială. Nu vrem nici un profit din această activitate, vrem doar să ajutăm, vrem doar să fim mai buni și să-i facem și pe alții să fie mai buni.

Cu siguranță, pagina aceasta va suferi modificări și actualizări. Probabil, în timp, va exista un regulament. Dar cel mai important este ca noi să învățăm să dăruim. Cineva spunea că „Trebuie să faci binele din rău, pentru că nu ai altceva din care să-l faci”. Eu aș vrea să demonstrez că nu este așa. Voi ce spuneți?

Publicitate

6 Responses to Fântâna Dorințelor

 1. viatanomada spune:

  Sunt placut surprinsa de initiativa ta si o sa incerc sa ajut si eu prin voi,atat cat pot,diverse pentru copii in special dar mai vorbim.Felicitari si sa dureze cat mai mult !

 2. nina spune:

  Ah, eu am intotdeauna cate ceva de dat. Doar sa ajung acasa si sa ma uit in jur. 🙂

 3. […] Se întâmplă de multe ori să ai nevoie de un lucru pe care altcineva să-l aibă și să nu-i mai trebuiască. Sau se întâmplă să știi pe cineva care are nevoie de ceva, de un mic ajutor. Aici este locul în care citeste mai departe […]

 4. cristiangheorghe spune:

  Dragii noștri, prietena noastră ”viatanomada” dorește să ofere o colecție de discuri vinil cu povești, în lectura unor mari voci ai teatrului românesc, precum George Calboreanu, Ștefan Ciubotărașu, George Vraca sau Mihail Sadoveanu. Poveștile fac parte din repertoriul românesc și internațional: Frații Grimm, Ion Creangă, etc. Împreună cu aceste discuri, prietena noastră oferă și un pick-up, care de fapt nu e chiar pick-up ci chiar o combină muzicală. Donatoarea acestor obiecte ar dori să ofere aceste discuri cuiva care ar dori să ofere copiilor posibilitatea de a descoperi poveștile copilăriei pe aceasta cale și care nu au posibilitatea de a procura audiobook-uri, dvd-uri sau chestii similare. Dacă cunoașteți asemenea copii (o familie, o grădiniță, o școală) cărora prietena noastră poate oferi această mini-comoară, vă rog să răspundeți la acest comment aici. Vă așteptăm! Primul venit, primul servit.

 5. […] Cristian şi-a pus o dorinţă în noaptea de Anul Nou şi dorinţa i-a fost îndeplinită: Autor: Tanti Jeni […]

 6. iris spune:

  Tanti, as putea sa adorm in Romania si sa ma trezesc fara nici un efort intr-o societate civilizata si avansata? Numai sa nu-mi spui ca si Tanzania e mai buna, ca nu suport caldurile constante de peste 40 de grade.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: